Artboard 2

Professional Scrum
with Kanban (PSK) training

Leer in twee dagen de kracht van Kanban met Scrum combineren.

, Professional Scrum with Kanban (PSK) training

 • 2 dagen
  06 febarrow-down
  Startdatum 06 februari 2019
  06 feb07 feb
  Startdatum 13 maart 2019
  13 mrt14 mrt
  Baarn
  €1449
 • 2 dagen
  13 mrtarrow-down
  Startdatum 06 februari 2019
  06 feb07 feb
  Startdatum 13 maart 2019
  13 mrt14 mrt
  Baarn
  €1449

Wil je het meeste uit de combinatie van Scrum en Kanban halen om jouw team op een hoger niveau te krijgen? Professional Scrum with Kanban™ (PSK) is een tweedaagse Engelse training die jou leert hoe je Kanban kan toepassen in een Scrum omgevingen. In deze nieuwe Scrum.org training wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: de kracht van het team in Scrum en het proces in Kanban.

Onze trainer, Thijs de Hoop, heeft zijn Scrum.org certificaat behaald! Op dit moment mag hij zich als één van de weinige in Nederland ‘PSK trainer’ noemen. Hij mag hierdoor de Professional Scrum with Kanban training geven. Je kan een training van Thijs volgen bij ons in Baarn of bij jou op het kantoor.

Reeds een PSM of Kanban training gevolgd? Mooi! Deze training sluit hier volledig op aan.

Wat leer je tijdens deze training?

In deze training leer je hoe aanvullende praktijken van Kanban in Scrum teams kunnen worden geïntroduceerd zonder Scrum te veranderen. Je leert hoe je de juiste werkwijzen en voordelen toevoegt door Scrum met Kanban te combineren. Dit doen we door middel van theorie, casestudy’s en praktijkoefeningen. Hiermee leer je het belang van transparantie en flow te begrijpen, wat grote betrekking heeft tot het Scrum raamwerk.

 

Voor wie is deze training?

De Professional Scrum with Kanban training is voornamelijk bedoeld voor mensen die ruime ervaring hebben met Scrum en dit willen combineren met de kracht van flow zoals in Kanban. Daarnaast is de training vooral gunstig voor organisaties die Scrum gebruiken om producten in de markt te zetten.

 

Certificering

Alle deelnemers die de Professional Scrum with Kanban training positief afronden, ontvangen een wachtwoord om het Professional Scrum with Kanban (PSK I) examen af te leggen. Als je ervoor kiest het PSK I examen binnen 14 dagen af te leggen, is een eventuele tweede poging gratis.

 

Meer weten?

Naast deze nieuwe training heeft Scrum.org ook een aantal middelen vrijgegeven om meer te leren over Scrum met Kanban in het Scrum.org Resource Center. Daar kan je onder andere de Kanban gids voor Scrum teams lezen. Deze middelen bieden toepassingen en richtlijnen voor Scrum teams.

PSK Datasheet          Lees meer over PSK

icon-chatty

Deborah

“I have a much better understanding of how to combine Scrum with Kanban.”

icon-chatty

Simon

“Applying Kanban well without trashing Scrum.”

icon-chatty

Jürgen

“Great stuff, very helpful. Outstanding trainers!”

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services