Artboard 2

Professional Agile
Leadership Essentials

Creëer voorwaarden voor een succesvolle en flexibele Agile transformatie. Na deze training ben je Scrum.org gecertificeerd.

Professional Agile Leadership Essentials

 • 2 dagen
  27 separrow-down
  Startdatum 27 september 2018
  27 sep28 sep
  Startdatum 08 november 2018
  08 nov09 nov
  Baarn
  €1449
 • 2 dagen
  08 novarrow-down
  Startdatum 27 september 2018
  27 sep28 sep
  Startdatum 08 november 2018
  08 nov09 nov
  Baarn
  €1449

Stel, jouw organisatie gaat Agile werken. Dat betekent een verandering. Een andere manier van werken. Een nieuwe uitdaging voor veel mensen binnen de organisatie, en niet in de minste plaats voor het management. In deze tweedaagse Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E) training leer je als manager wat jouw rol is binnen een Agile organisatie en hoe je ervoor kunt zorgen dat teams beter met elkaar samenwerken.

Wat leer je tijdens deze training?

We nemen je mee in de principes en mindset van Agile. Geven je een goede basis om jouw rol als manager te vervullen in een Agile omgeving. Je leert hoe je Agile teams kunt vormen en hoe je ze kunt helpen om betere resultaten te behalen. En hoe kun je cultuur- en gedragsveranderingen, die een organisatie moet maken om de voordelen van een Agile manier van werken te behalen, initiëren en begeleiden? Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

 • De theorie: Agile werken voor managers
 • De praktijk: wat is jouw rol als manager in een zelfsturende organisatie?
 • Houding en gedrag: leiderschap in een kenniswerkomgeving

 

VX Academy - Agile

Training op maat?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail of bel Maartje.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Agile coaches zijn gecertificeerd door Scrum.org en komen direct uit de praktijk. Zij delen hun kennis door middel van praktijkervaringen en praktijkoefeningen.

Voorwaarden

Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide.

Geslaagd!

Na deze tweedaagse training doe je examen. Heb je dit positief afgesloten? Je ontvangt dan een certificaat van Scrum.org. Bovendien krijg je toegang tot de community van Scrum.org.

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services