Artboard 2

Kanban Management Professional
(KMP II) training

Richt je op de implementatie en uitvoering van een Kanban systeem. Na het voltooien van KMP I en II, ontvang je de Kanban Management Professional accreditatie.

Kanban Management Professional (KMP II) training

 • 2 dagen
  11 mrtarrow-down
  Startdatum 11 maart 2019
  11 mrt12 mrt
  Startdatum 22 mei 2019
  22 mei23 mei
  Startdatum 08 juli 2019
  08 jul09 jul
  Baarn
  €1449
 • 2 dagen
  22 meiarrow-down
  Startdatum 11 maart 2019
  11 mrt12 mrt
  Startdatum 22 mei 2019
  22 mei23 mei
  Startdatum 08 juli 2019
  08 jul09 jul
  Baarn
  €1449
 • 2 dagen
  08 jularrow-down
  Startdatum 11 maart 2019
  11 mrt12 mrt
  Startdatum 22 mei 2019
  22 mei23 mei
  Startdatum 08 juli 2019
  08 jul09 jul
  Baarn
  €1449

Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. Organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling. Maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau. Van marketing tot IT. Wanneer sluit jij aan?

Stop Starting. Start Finishing. Start Kanban.

Kanban is verantwoord veranderen. Het is een raamwerk dat direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. En het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens de training Kanban System Design (KMP I) leerde je hoe je met Kanban de processen binnen jouw organisatie analyseert en verbetert. In deze training gaan we een stap verder. Het KMP II niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg moeiteloos evolueren.

We geven je informatie over het verbeteren van de wendbaarheid van jouw organisatie. Inclusief de variabele inzet van mensen en maatvoering. Bovendien leer je hoe je een team instelt op de richtlijnen ten aanzien van verplichte vergaderingen, het gebruik van statistieken en rapportages en het opstellen van beleid. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Omgaan met weerstand tegen WIP-limieten
 • Begrijpen van de asymmetrische inzet
 • Uitrol fasen voor een Kanban initiatief
 • Evolutionaire veranderingen managen

Wil je van jouw organisatie een lerende organisatie maken? Dan is deze training echt onmisbaar!

 

VX Academy Agile coaching en training

Training op maat?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail of bel Maartje.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze Kanban trainers zijn gecertificeerd door Lean & Kanban University en komen direct uit de praktijk.

Voorwaarden

Om de accreditatie ‘Kanban Management Professional’ te verkrijgen is de training ‘Kanban  System Design (KMP I)’ als basis vereist.

Geslaagd!

Deelnemers die beide trainingen, KMP I en II, hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

icon-chatty

Nicole

“Ik vond deze training heel dynamisch, informatief en leerzaam. Vanaf nu kan ik mijn eigen klanten happier maken door Kanban in de diepte toe te passen en daardoor meer waarde te creëren.”

icon-chatty

Kees

“Ja! Deze training heeft voldaan aan mijn verwachtingen. De training is praktisch en er was veel interactie tussen de coach en de cursisten. Bovendien werd de theorie direct toegepast op onze eigen casussen.”

icon-chatty

Berend

“Leerzaam en inspirerend. Dat zijn eigenlijk de twee woorden die bij mij naar boven komen als ik aan deze training denk. Een absolute aanrader!”

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services