Artboard 2

JMeter training

Leer hoe je start met performance testen.

JMeter training

Voor veel organisaties is een snelle responstijd op de website nodig om ervoor te zorgen dat potentiële klanten niet weglopen. Elke 100 milliseconde éxtra wachttijd resulteert bijvoorbeeld bij een webshop tot 1% minder omzet. Trage websites… we hebben het hier over de grootste ergernis van de gemiddelde gebruiker. Waarom wordt het testen van ‘performance’ dan toch zo vaak uitgesteld? Tijdens deze training leer je wanneer en hoe je start met performance testen, zodat de website van jouw organisatie optimaal werkt.

Wat leer je tijdens deze training?

Ben jij de snelheidsduivel onder de testers? Dan is deze training echt iets voor jou! We bespreken de basisprincipes en de verschillende vormen van performance testen. Bovendien leer je te werken met de performance test tool JMeter. Dat doe je ‘live’, tijdens de training. Zo leer je namelijk het snelst. Waar ga je onder andere mee aan de slag?

  • Het verkrijgen van inzicht in wat een performance test is.
  • Leren in welke situaties je JMeter wel en niet inzet.
  • Scripts maken voor performance testen met JMeter.
  • Opzetten van een performance test.
  • Verificatie van objecten tijdens de performance test.
  • Uitleg JMeter test, uitgevoerd door Blazemeter.
  • Het ontdekken van de verschillen tussen een performance-load-stress-test en het duurtesten.

 

VX Academy Agile coaching en training

Training op maat?

Komt de datum niet uit? Heb je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail of bel Maartje.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services