Artboard 2

CMAP-TA iSQI Certified Mobile App Professional Test Automation training

Neem een kijkje in de wereld van het geautomatiseerd mobile applicatie testen. Na het succesvol afronden van deze training ben je iSQI gecertificeerd.

CMAP-TA iSQI Certified Mobile App Professional Test Automation training

Mensen willen altijd en overal toegang hebben tot websites en applicaties. Dit heeft een enorme impact op hoe je websites en applicaties ontwikkelt en test. Je moet op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen mobile technologie én bekend zijn met hoe deze ontwikkelingen het testen, de prestaties en de beveiliging beïnvloeden. Met deze driedaagse training bieden wij jou een blik op de wereld van het geautomatiseerd mobile applicatie testen.

Wat leer je tijdens deze training?

Je krijgt inzicht in de belangrijke tools en technieken die worden gebruikt in het geautomatiseerd testen van websites en mobile applicaties. Tijdens de training maak je gebruik van diverse tools en ga je aan de slag met het schrijven van geautomatiseerde test scripts. Bovendien ga je actief aan de slag met het testen van verschillende mobile applicaties en websites in alle gangbare browsers en op zowel het Android als iOS platform.

No Nonsense Agile VX Academy header

Training op maat?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail of bel Maartje.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze trainers zijn gecertificeerd door het International Software Quality Institute (iSQI) en hebben veel ervaring.

 

Voorwaarden

Om deel te nemen aan deze training is het goed om minimaal één jaar ervaring in het testvak te hebben. Daarnaast heb je basiskennis van scripten zoals Java.

Geslaagd!

We eindigen de training op de derde dag met een schriftelijk iSQI examen. Wanneer je het examen goed afsluit, ontvang je een iSQI certificaat.

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services