Artboard 2

CMAP Mobile App Testing – Foundation Level training

Krijg inzicht in de wereld van het mobile applicatie testen.
Na het succesvol afronden van deze training ben je iSQI gecertificeerd.

CMAP Mobile App Testing – Foundation Level training

Mensen willen altijd en overal toegang hebben tot websites en applicaties. Dit heeft een enorme impact op hoe je websites en applicaties ontwikkelt en test. Je moet op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen mobile technologie én bekend zijn met hoe deze ontwikkelingen het testen, de prestaties en de beveiliging beïnvloeden. Met de tweedaagse CMAP Mobile App Testing – Foundation Level training bieden we jou inzicht in de wereld van het mobile applicatie testen.

Wat leer je tijdens deze training?

Je raakt bekend met de belangrijke tools en technieken die worden gebruikt in het mobile applicatie testen. Daarnaast krijg je inzicht in de overeenkomsten en verschillen met betrekking tot het meer traditionele testen. Onderdelen die onder andere aan de orde komen zijn:

  • Test automation in een mobile omgeving
  • Laden en performance testen in een mobile omgeving (load)
  • Veiligheid in een mobile omgeving (security)
  • Mobile app development
VX Academy Agile coaches en trainers

Training op maat?

Komen de trainingsdata niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail of bel Maartje.

Gecertificeerd

Je leert van de besten. Onze trainers zijn gecertificeerd door International Software Quality Institute (iSQI) en hebben veel ervaring.

Voorwaarden

Het is goed om minimaal één jaar ervaring in het testvak te hebben. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Geslaagd!

We eindigen de training op de tweede dag met een schriftelijk iSQI examen. Sluit je het examen goed af, dan ontvang je een iSQI certificaat.

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services