Artboard 2

Agile Foundation training

Laat je in twee trainingsdagen compleet onderdompelen in Agile.

Agile Foundation training

Agile betekent letterlijk lenig. Huh? Wij laten je in deze training zien waarom. Vertellen je alles over Agile en de verschillende Agile methoden en hoe het binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Eigenlijk laat je je in twee trainingsdagen compleet onderdompelen in Agile. En we waarschuwen je alvast: daarna wil je niet anders meer.”

Wat leer je tijdens deze training?

Je krijgt antwoord op de vraag wat Agile precies inhoudt. We beschrijven de Agile kernwaarden en principes en vertellen je wat deze voor mensen en organisaties betekenen. Je krijgt uitleg over raamwerken zoals Scrum, XP, APM en Kanban en inzicht in waarom deze raamwerken tot dezelfde kernwaarden leiden. De training is een mooie mix van theorie en oefeningen. We oefenen ook alvast een aantal voorbeeld examenvragen.

Geslaagd!

Na deze tweedaagse training doe je examen. Heb je dit positief afgesloten? Je ontvangt dan het Agile Foundation certificaat, uitgegeven door het Agile Consortium.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Het is wel handig om voorafgaand aan de training jezelf te verdiepen in Agile. Bijvoorbeeld door boeken te lezen, evenementen te bezoeken en Agile handelen in de praktijk te observeren. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services