Artboard 2

Disclaimer

Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op de website van VX Academy. Wij verzamelen gegevens als u onze website gebruikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid accepteert.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. We zien het dan ook als onze verantwoordelijk­heid om uw privacy te beschermen. De informatie die u ons verschaft, behandelen wij vertrouwelijk. Informatie wordt niet met derden gedeeld.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken.

Google AdWords Remarketing

Naast Google Analytics maken we voor onze website gebruik van Re-targeting technologieën. Deze technologieën gebruiken wij om op andere websites gerichte reclame-uitingen aan te bieden. Het weergeven van deze reclame-uitingen gebeurt op basis van een cookie-technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van reclame gebeurt volledig anoniem. Er worden geen privacy gerelateerde gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen aan uw privacy gerelateerde gegevens gekoppeld.

U kunt zich hiervoor uitschrijven via deze link: klik hier

E-mail contact

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt worden uw gegevens bewaard op onze eigen beveiligde servers, zodat wij u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) compliant.

Wijzigingen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Heeft u vragen over dit privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen: klik hier

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

035 539 09 09
icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services