Artboard 2

Agile coaching

Onze gecertificeerde coaches helpen jouw organisatie een Agile organisatie te worden.

Gratis trainingsbrochure Gratis Kanban boekje

Onze Agile coaches helpen teams en managers ontdekken hoe zij het beste volgens de Agile methode kunnen werken. Is dat met Scrum of met Kanban? Feit is dat allebei de methoden ervoor zorgen dat organisaties slimmer werken. Onze coaches begeleiden je in het traject en zorgen voor een optimale verankering van de Agile denkwijze, ook nadat het coachingtraject is afgerond.

Engagement Management

Engagement Management richt zich op de transitie naar een Agile organisatie op hoog management niveau. Managementleden vormen een Enterprise Agility Team waarin zij veranderingen initiëren en uitvoeren.

Lees meer

IT-Agile-Trainingen-Scrum-Kanban

Gecertificeerde coaches

Onze coaches zijn Scrum en Kanban gecertificeerd en komen rechtstreeks uit de praktijk. Ze hebben veel ervaring bij diverse organisaties en dat zorgt ervoor dat zij mensen en organisaties écht kunnen veranderen. En dat heeft weer als resultaat dat je profiteert van een effectieve toepassing van Agile in jouw organisatie.

Agile transities

Onze coaches begeleiden ook Agile transities. Heeft jouw organisatie een volledige overstap naar Agile werken gepland of loop je vast in de lopende Agile transitie? We helpen je graag. De daadwerkelijke invulling van een transitie is sterk afhankelijk van de behoeften van een organisatie. Onze coaches verzamelen samen met jou de ideeën en wensen; het gaat tenslotte om een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur.

We begrijpen dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt. Daarom betrekken onze coaches de professionals van jouw organisatie in het transitietraject en besteden ze aandacht aan het management en de business. Een Agile transitie vindt namelijk niet alleen plaats op de IT-afdeling. Voor een blijvend succes in Agile werken is de rest van de organisatie net zo belangrijk.

Marktonderzoekbureau Winkle vergroot haar kwaliteit en capaciteit met 30% door de Kanban werkmethode én door hulp van Kanban Coach Maarten Hoppen. Benieuwd naar het succesverhaal?

Lees de case

“Kanban is – na finetuning door VX’er en Kanban Coach Maarten Hoppen en onszelf – de perfecte workflow voor reclamebureau BureauZuid.” Benieuwd naar het succesverhaal van BureauZuid?

Lees de case

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

035 539 09 09
icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services