Artboard 2

Onze missie

No Nonsense Agile

Agile is hip en happening. De grote banken doen het. Kleinere organisaties gaan erin mee. Maar wat is dat dan, Agile? En hoe word je Agile?

Flexibel reageren op veranderingen

Letterlijk betekent Agile: lenig, behendig. Voor een organisatie betekent het: flexibel kunnen reageren op veranderingen. De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. De markt verandert. Technologie verandert. De manier waarop mensen willen werken verandert. Als organisatie wil je graag meebewegen. Op een manier die past bij deze tijd. Begeleid door professionele coaches die deze veranderingen begrijpen en kunnen begeleiden.

VX-Academy-Kanban-trainingen

Sturen op waarde én kwaliteit

Onze coaches geloven met hart en ziel in Agile. Zo veel zelfs, dat we een volledig zelfsturende unit zijn binnen VX Company. En daar zelf de Agile principes toepassen. Agile legt de verantwoordelijkheden daar waar ze horen. De business weer aan het stuur. De medewerker meer verantwoordelijk. Voor zijn eigen werk én voor dat van zijn team. Een grotere bewegingsvrijheid. Sturen op waarde én kwaliteit. Daar geloven wij in.

Agile implementeren op een Agile wijze

De implementatie van Agile vraagt nogal wat van een organisatie. Verandering met een hoofdletter V. Een andere cultuur. Een totaal nieuw paradigma. Daarom implementeren we Agile via de Agile methode. Met het doel voor ogen. Opgeknipt in behapbare stukken. Uitgevoerd in korte time-boxen. Met feedback loops om voortdurend te kunnen verbeteren. Ondersteund door waarden als respect en transparantie.

No Nonsense

Elke organisatie is anders. En daarmee is elke Agile implementatie anders. We nemen graag de tijd om te kijken hoe we de verandering naar Agile het beste kunnen aanpakken. Een verandering die past bij jouw organisatie. Eén die de organisatie uitdaagt. Eén die lekker pragmatisch is. En die ook past bij onze manier van werken. No Nonsense dus.


Ontmoet het team

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen of coaching, dan kun je ons gewoon bellen of mailen!

035 539 09 09
icon-close

VX Academy is onderdeel van VX Company IT Services